Gartneriet Munk blev grundlagt af Pia og Brian Munk i 1993, hvor de startede produktionen i et ældre gartneri i Frankfri på Fyn.

Gartneriet Munk startede med en klar mission om, at producere et smalt sortiment af kvalitetsplanter til en god pris til eksportørerne. Sidenhen har Gartneriet Munk udviklet sig til en stor aktør på eksportmarkedet. Sortimentet er udvidet med ca. 500 artikler i gartneriet. Denne udvidelse er sket i takt med de øgede indkøb af planter fra henholdsvis Italien og Spanien, hvor der hele tiden bliver opdateret med de nyeste trends.
I 2009 flyttede gartneriet til et nyere og mere teknologisk gartneri i Fangel. Her fortsatte udvidelsen af sortimentet, men der skulle også ske noget nyt i virksomheden.

Nye tanker blev tænkt, hvilket resulterede i, at den første salgsbil blev købt ultimo 2014. I februar 2015 måtte der en ekstra bil til, da salget eksploderede. I dag er salgsruterne udvidet til, at bilerne kører i stort set hele landet, hvor vi bestræber os på at yde den bedste service for vores mange kunder.

I Gartneriet Munk har vi gjort en dyd ud af, at optræde godt og hjælpe den danske blomsterbranche. Brian Munk var formand for Odenses Blomsterfestival fra 2005-2008, inden han gav posten videre. Sidenhen har Gartneriet Munk fortsat stået på sidelinjen og doneret utallige planter til begivenheden.
Dansk Erhvervsgartnerforening

Brian Munk har ligeledes været en aktiv fortaler for Gartneribranchen. Han har med sin tidligere post som formand for Dansk Erhvervsgartnerforening været med i bestyrelsen, hvor der føres dialog mellem erhvervet og dets aktører og den politiske scene.
Floradania Innovation Award
I 2011 vandt Gartneriet Munk Floradania Innovations Award af Green indoor plants nemlig med Aloe somaliensis.